torstai 25. lokakuuta 2018

Kurpitsa lyhtyjä ja erantoa Vko 43

Kolmas viikko kun en ole stadissa koulussa ollut. Nyt on muita opiskelutovereita ikävä 😥 mutta onneksi ryhmämme WhatsApin kautta on päässyt näkemään mitä muille kuuluu ja vaihdettu  kuulumisia sekä olen soitellut muutaman kanssa.

Terveiset kaikille kouluun 🙋 Elämä joskus heittää eteen asioita joihin ei osaa varautua ja itselleni näitä asioita on näihin viikkoihin osunut. Vastoinkäymiset on käännetty positiiviseksi energiaksi ja jatketaan uutta kohti. Lokakuu ja marraskuu ovat minulle ne vaikeimmat taivaltaa muutenkin. Liikaa ikäviä asioita tapahtunut näihin aikoihin mutta en jää niitä sen kummemmin murehtimaan.

Tällä viikolla on stadin ammattiopistossa ollut kouluyhteistyö  projekteja. Luokkamme oppilaat ovat ryhmissä ohjanneet 4 - 5 luokkalaisia. On ollut erilaisia työpajoja mm. kurpitsahillo ja kurpitsa muffini työpajoja, joissa oppilaat ovat päässeet harjoittelemaan ohjaamista.




Omaan viikkooni on mahtunut metsäilyä ystävän ja kummipoikani 3-v kanssa. Kivasti löytyy suppilovahveroita metsistä. Niitä on tullut kuivurilla kuivattua ja osan pakastanut.



Yritän jatkossa säännöllisemmin kirjoittaa blogia mutta huom yritän en lupaa 😂
Tähän asti olen työstänyt blogia tabletilla ja Te, lukijani olette saattaneet huomata kirjoitusvirheitä, joita tablettini on itsepäisesti tekstiini tunkenut., joita jälkeenpäin korjaillut. Eilen opin puhelimella tekemään blogia joten tänään lisäilen joihinkin aiempiin blogi kirjoituksiini joitakin kuvia tai kirjoitusta.

Koulussa tänään karttakokeessa oleville opiskelutovereilleni toivotan onnea tätäkin kautta 👍 🍀

Olen miettinyt että jos ennen vuoden vaihdetta oppisin vielä mainoksia lisäämään blogiini mutta en ihan mitä vaan mainoksia vaan luontoon ja retkeilyyn liittyviä mainosten pitää olla. Vai mitä mieltä Te, lukijat olette? Mainoksilla vai ilman mainoksia, miten jatketaan? Jätä kommentti perusteluineen, kiitos 😊

Loppu vuodesta olen ajatellut palkita lukijoistani niitä aktiivisia, jotka jättävät kommentin / kommentteja blogiini. Joten herätkää rakkaat seuraajani ja aktivoitukaa 🙏 Kommentiksi ei riitä mukana tms sanat vaan ajatuksianne, mitä blogini on teissä saanut aikaan olisi kiva lukea. En ole mikään media alan ammattilainen joten toteutus on omannäköistäni ja opin joka päivä lisää kuvien asettelusta, kirjoittamisesta jne


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kesälomalla retkeilyä ja omatoimista opiskelua Vko 22-24

Retkeilyä ja luontoilua ystävän kanssa Aina ei tarvitse lähteä kauaksi ulkoilemaan joten kävelylle lähdimme Ypäjän seudulle. Met...